12 dic 2016

VIU PER ACONSEGUIR ELS TEUS REPTES, EL POL NORD A ANDORRA

Arribar al Pol Nord és una empresa complicada, però és un objectiu assolible. Com una expedició a un punt dels més remots i inaccessibles de la Terra ens pot ajudar a acomplir els nostres reptes? Això és el que veurem en la propera xerrada motivacional que impartiré al Chapter d'ESADE d'Andorra.



El Chapter ESADE Alumni Andorra es complau a convidar-te a ''Viu per aconseguir els teus reptes'', una sessió motivacional a càrrec de Jordi Canal-Soler, escriptor i fotògraf especialitzat en viatges, autor del llibre Viaje al blanco.
En aquesta sessió motivacional, es donaran algunes claus per assolir qualsevol mena de repte que ens proposem, ja sigui un projecte personal o empresarial. Es relacionarà la gestió d'un repte amb la preparació d'una expedició al Pol Nord, de manera que al final s'obtindrà tota una llista de coses que cal tenir al cap. Canal-Soler proporcionarà la seva recepta indicant els passos que has de seguir perquè puguis assolir el teu objectiu, ja sigui el Pol Nord o qualsevol desafiament que et proposis.
La sessió es clourà amb un sopar amb els companys d'ESADE Alumni al restaurant La Boîte.

Data: 13/12/2016
Hora: 20:00
Lloc: La Boîte. Carrer del Parnal, 2. AD700. Escaldes - Engordany (Andorra)
Idioma: Català
Import:
  • Soci: 10 euros
  • Alumne (Soci convidat): 10 euros
  • No Soci: 20 euros
Pots accedir a tota la informació de l'acte aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...