24 abr 2016

RECOMANACIONS SANT JORDI 2016

Divendres passat al programa  EL RODAMÓN de RÀDIO LITORAL vaig fer tres recomanacions per al Sant Jordi 2016. Proposava tres llibres diferents per a viatjar llegint que calia comprar durant aquesta festa del llibre. Òbviament no figuren a les llistes dels més venuts, perquè el llibre de viatge és considerat encara a la indústria editorial de l'Estat com un subproducte, com un divertimento sense prestigi. La rigurositat d'aquestes obres i l'aproximació que ens permeten fer cap a realitats llunyanes, fa que tinguin, però, molt més valor que llibres mediàtics escrits per negres al servei d'una indústria obligada a servir a la moda i la tendència del moment.
Vaig proposar tres llibres per a mi especials: 

-CUBA MÁS ALLÁ DE FIDEL, de Jorge Moreta, que em va introduir al país caribeny abans d'anar-hi. El llibre segueix totalment actual i ens permet entendre els canvis recents de l'illa. 
Cuba más allá de Fidel, Jorge Moreta
-LOS INUIT, de Francesc Bailón, una excel·lent introducció al poble més allunyat del món que ens permetrà entendre como poden viure en les condicions extremes de l'Àrtic. 
Los Inuit, Cazadores del Gran Norte, Francesc Bailón
-EXPERIÈNCIES DE VIATGE, de Nova Casa Editorial, un recull de 51 relats de 44 autors diferents que ens aproximen a la diversitat del món.
Experiències de Viatge, NOVA CASA EDITORIAL
Aquest Sant Jordi llegeix literatura de viatges!
Podeu escoltar les recomanacions aquí:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...