9 jun 2016

EXPOSICIÓ DE FOTOS PER QUÈ VIATJAR

Del 3 al 30 de juny del 2016 s'exposaran a la Biblioteca El Clot - Josep Benet de Barcelona 40 fotografies de 40 socis de bcnTB, l'associació de bloggers de viatge de Barcelona amb el títol #PorQuéViajar.
I justament el que tenen en comú aquestes fotografies és que ens mostren el món a través de l'ull dels viatgers: paisatges, gent, animals,... Deserts, ciutats, muntanyes i oceans formen part de la mostra fotogràfica que permet viatjar sense moure's de Barcelona, per a apropar-nos a altres racons del món i fer-nos volar la imaginació.
Els editors de l'APUNTS DE VIATGE hi vam ser presents amb un parell de fotografies.

Alejandra Camacho hi va presentar una fotografia d'uns camps d'arròs a TANA TORAJA, a l'illa de Sulawesi, INDONÈSIA, per a mostrar com l'acció de l'home ha canviat el paisatge.
I Jordi Canal-Soler hi va presentar una fotografia del desert de WADI RUM, a JORDÀNIA, possiblement un dels deserts més bonics del món, i una mostra de com pot ser de variat el nostre planeta.
Teniu fins el dia 30 de juliol per a veure les fotografies. Potser us inspiraran per al vostre proper viatge!No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...