5 mar 2016

VIAJE AL BLANCO al CICLE DE MUNTANYA

Cada any a l'hivern les 6 entitats vinculades al món de la muntanya del Berguedà organitzen el CICLE DE MUNTANYA, un recull de conferències, xerrades i projeccions relacionades amb la muntanya. 
Aquest any hi participaré amb el passi de fotografies de l'Expedició Últim Grau al Pol Nord, que vaig relatar després al llibre VIAJE AL BLANCO.

Xerrada al Club Esquí Berguedà dins del Cicle de Muntanya

L’agrupació de les sis entitats excursionistes principals de la comarca, CquiE (Centre Quitxalla Excursionista), CAG (Centre Alpí Gironella), CEB (Club Esquí Berguedà), l'Associació Esportiva Muntain Runners del Berguedà, UEC (Unió Excursionista de Catalunya) de Bagà, i l'AMB (Associació de Muntanyencs Berguedans), sota la marca ciclemuntanya.cat, i l’experiència acumulada al llarg d’aquests més de 30 anys, ha permès que el ciclemuntanya.cat esdevingui un referent a la comarca i comarques veïnes.
Els més de 1100 espectadors que al llarg dels 6 dies passen pel cicle, i la gran participació del concurs de fotografia, avalen l’èxit creixent del ciclemuntanya.cat, esdevenint com un dels actes culturals més representatius del món de la muntanya al nostre país.

Títol: VIATGE AL BLANC
Lloc: Local del Club Esquí Berguedà (c/Pío Baroja 6, Berga)
Hora: 21h
Dia: 4 de Març del 2016
Activitat gratuïta
Relat de l'expedició de quatre catalans a l'Últim Grau al Pol Nord, recorrent 111 km des del grau 89º N fins al Pol Nord sobre esquís. De l'expedició en va sortir un llibre que és una crònica fresca i directa d’una expedició polar on es narra l'experiència dels nou dies passats sobre el gel en un dels ambients més hostils del planeta.
Jordi Canal-Soler (Barcelona 1977) és escriptor i fotògraf especialitzat en viatges. Ha viatjat pels cinc continents, visitant una seixantena de països. Aventurer i explorador, els seus viatges l’han portat a recórrer Alaska de dalt a baix, creuar part del Sàhara, escalar les muntanyes més altes d’Europa, endinsar-se a la selva amazònica o internar-se al desert del Kalahari,...






No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...