1 dic 2008

Sabates de famosos per a una bona causa

Heu volgut mai tenir les sabates d’un famós? Si sou d’aquells mitòmans que sí que ho han desitjat alguna vegada, teniu encara tot un dia per a entrar a la subhasta de calçat que tota una sèrie de famosos britànics ha cedit gratuïtament a l’oenegé MAG (Mines Advisory Group). L’organització està dedicada a reduir l’impacte que les mines i altres explosius provinents de les guerres causen en les poblacions civils, ja sigui formant personal per a desactivar-les o promovent accions de prohibició de l’ús d’aquestes armes. Com que el principal dany que provoquen aquestes armes són a les extremitats, sobretot les inferiors, la millor manera que ha entès l’ONG per a recaptar fons d’una manera simbòlica és, justament, subhastar el calçat que fem servir per a caminar. I com que subhastar sabates de gent ordinària no tindria gaire més èxit que vendre-les a uns encants vells, ho han decidit fer, per segon any consecutiu, amb les sabates, sabatilles, bótes i xancletes d’una seixantena de famosos britànics dels mons de la música, el cinema, la política, l’art i l’esport.

Personalitats com Shirley Bassey, Tony Blair, Judi Dench, Geri Haliwell, Ian McKellen, Take That i molts altres han cedit una parella de calçat, cadascú dins del seu estil, per a ser subhastades per a recaptar fons.

La subhasta va ser llençada per la guapíssima model Kelly Knox, guanyadora del concurs de la BBC3 per a trobar la millor model discapacitada del Regne Unit. Knox, que va néixer sense el braç esquerre, és un gran estímul per a altres persones amb discapacitats físiques que la tenen com a referent de l’assoliment d’un èxit i és una prova evident que una discapacitat no és un impediment per a assolir una carrera excel•lent, a més de servir d’estímul a aquelles persones que malauradament han perdut extremitats a causa de les mines o bombes.

La subhasta es realitza per internet a ebay i acaba el proper dia 4. Així que connecteu-vos-hi i comenceu a llençar ofertes. Amb una mica de sort us podeu endur un parell de sabates signades per algun famós.

Això sí, tingueu preparat un bon desodorant per quan les rebeu a casa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...