27 sept 2018

JAPÓ a CONEGUEM EL MÓN

Demà divendres 28 de setembre a les 19h, els amants dels viatges i de la diversitat del món teniu una cita la Biblioteca Ignasi Iglésias - Can Fabra de Barcelona.
Torna un any més el cicle de conferències CONEGUEM EL MÓN i un cop més hi participo amb una xerrada de viatge. Aquest cop viatgem al Japó.

Títol: JAPÓ, TRADICIÓ I MODERNITAT
El Japó és una terra de contrastos en la que conviuen les ciutats més poblades del món amb els paisatges més idíl·lics i els gratacels més moderns amb els temples més antics. Utilitzant el tren per a moure’ns per l’illa principal visitarem les dues grans ciutats nipones, la capital moderna Tòquio i l’antiga i tradicional Kioto, però també veurem l’oci d’Osaka i els esports de Nagano, els temples de Nikko i el Buda de Kamakura, veurem les ruïnes atòmiques d’Hiroshima i els macacos de Jigokudani, el port de Yokohama i pujarem a les magnífiques fortaleses de Matsumoto i Himeji, tot coneixent molts altres indrets per a descobrir aquest contrast de Japó visible en la seva història, arquitectura, llengua, tradicions, curiositats i, també, gastronomia.
A càrrec de: Jordi Canal-Soler
Data: Divendres 28 de setembre del 2018
Hora: 19h
Lloc: Biblioteca Ignasi Iglesias - Can Fabra, c/Segre 24-32, Sant Andreu, Barcelona
Activitat gratuïta

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...