17 jul 2014

MEXICO a DIAGONAL MAR

Ja saps on anar de vacances aquest estiu? I per què no a MÈXIC?



Ahir es va inaugurar l'stand que el Consejo de Promoción Turística de México de la Secretaría de Turismo (SECTUR) ha instal·lat temporalment a la Rotonda Central del Centre Comercial Diagonal Mar de Barcelona. Amb la presència de Miriam Rubinstein del Consulat de Mèxic a Barcelona i de Javier Aranda, Director Regional per a Europa de SECTUR, es va donar el tret de sortida de tres dies (des d'avui dijous 17 fins dissabte 19 de juliol) plens d'activitats al voltant de la cultura, paisatges i gastronomia mexicanes. 


El mariachi MÉXICO FOLCLÓRICO i el ballet folclòric mexicà SON DE MÉXICO van ser els encarregats de posar la nota de música i dansa a la vetllada, que va anar acompanyada d'una varietat de plats i "antojitos mexicanos" per a degustar, a càrrec del restaurant CHIDO ONE.
Durant els propers dies us podreu apropar a l'stand per a sol·licitar informació sobre diferents estats de MÈXIC. Hi haurà també personal de MEXCAT, l'associació Catalano-Mexicana amb seu a Barcelona que vol apropar les dues cultures superant la barrera de l'Atlàntic per a explicar quines activitats es fan correntment a l'associació i quines es preparen per a la FIESTA DEL GRITO, la festa nacional del país, que se celebrarà a Barcelona el proper 13 i 14 de setembre al Poble Espanyol.
Foto gentilesa de Juan José Jaramillo (MEXCAT)

Una sèrie d'activitats pensades per a adults i nens ompliran les hores dels propers dies: degustacions de Cafè Mixteco, degustacions gastronòmiques, ballets folclòrics, mariachis, tallers de mandalas maies,...
Amb més de 450 platges que toquen el Pacífic o el Carib, una gastronomia que ha estat registrada dins del Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i un poble acollidor són només alguns dels ingredients que fan de MÈXIC un país perfecte per a anar-hi de vacances...
T'ho perdràs?








No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...