20 jul 2014

Catamarà Sensation a Barcelona

Des de fa uns anys, un vaixell recorre la costa de Barcelona amb joves entregats a la gresca: és el Catamarà Sensation.


El catamarà Sensation de Barcelona no és per a tots els públics. És un catamarà preparat per a fer-hi festa a bord, i si no estàs en sintonia amb el tipus de festa que s'hi fa difícilment la podràs avaluar com a experiència vital.




El Freebird V és un catamarà de 21 metres d'eslora i 10 de mànega amb capacitat per a 97 passatgers i 6 tripulants. La ruta que fa surt des del Port Olímpic de Barcelona (entre les dus torres). S'enfila cap al Nord vorejant la costa fins a l'alçada de Badalona i allà para mitja horeta per a poder banyar-s'hi. És el moment en què es deixen caure a l'aigua flotadors i un enorme donut amb trampolí. L'aigua refrescant després de la calor del sol de juliol és un dels punts àlgids de la travessa.




De retorn cap al Port Olímpic se serveix el dinar: una botifarra amb una llesca de pa (dita barbacoa) i una mica d'amanida de pasta. De postre, macedònia de llauna. D'aperitiu hi ha hagut unes patates chips i olives. Durant tot el viatge el passatger té cinc tiquets per a consumir cervesa, sangria, llimonada, taronjada o aigua freda.


Molt recomenable per a:
-Festes de comiat de solters, especialment joves i estrangers
-Grups d'amics amb ganes de gresca

No recomenable per a:
-Gent gran
-Famílies amb nens
-Parelles que busquin tranquil·litat i romanticisme.

Com que jo m'incloc dins del segon grup, no puc dir que l'experiència m'hagi convençut. No esperava trobar-me amb la cridòria de la gent, veure balls eixelebrats a coberta, trepitjar bassals de cervesa al terra, quedar eixordat per la música a tot drap o ensumar fum carregat de marihuana d'algun grup de joves. 
Però com a mínim durant les tres hores que ha durat el trajecte ha fet bon temps i hem pogut contemplar la costa de Barcelona, que és prou bonica com per a compensar tota la resta. 



Per a saber-ne més: www.sensation-bcn.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...