11 abr 2014

La caiguda del mur de Berlín, 25 anys

El proper 10 de novembre es compliran 25 anys de la caiguda del mur de Berlín. Les celebracions a Alemanya prometen, i ja comencen a altres punts del món per a recordar el final de l’era comunista i la separació d’un país ara unificat.
Des de l’11 d’abril fins l’11 de maig s’exhibeixen al Palau Robert de Barcelona un recull de 65 fotografies del fotògraf alemany Daniel Biskup.
L'exposició "La caiguda del mur de Berlín, 25 anys", es pot veure a Barcelona gràcies a l'Oficina NacionalAlemanya de Turisme, l'Oficina de Turisme de Berlín i Airberlin.
Daniel Biskup, nascut a Bonn el 1962 és un dels fotògrafs alemanys de més prestigi i ha fotografiat nombroses personalitats, entre ells Angela Merkel, Vladímir Putin, George Bush, Mikhaïl Gorbatxov, Gerhard Schröder, Bill Gates, Karl Lagerfeld, Claudia Schiffer, Selma Hayek, Roger Moore i especialment Helmut Kohl, a qui va acompanyar com a fotògraf personal. 
L’exposició mostra la vida a Berlín durant els dies posteriors a la caiguda del mur, el retrobament de les famílies dividides i el descobriment comú de les dues societats separades.
Exposició gratuïta. Fins  al’11 de maig.

Lloc: Palau Robert, Barcelona


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...