18 oct 2014

Blue Magic Cat, navegant per Barcelona

La propera vegada que vulguis navegar, a Barcelona, a part de fer-ho en una de les famoses "Golondrinas", ho pots fer en el Blue Magic Cat, un catamarà que l'empresa CHARTERS BCN posa a disposició del públic.

Convidats per l'empresa ITACADVENTURE (especialitzada en viatges esportius i d'incentiu)  un grup de bloggers de viatge ens hem embarcat durant aquests dies del Saló Nàutic de Barcelona per a comprovar-ne la comoditat i viure una #nauticexperience.

El Blue Magic Cat és un catamarà de 13,70 metres d'eslora i 7,20 metres de mànega del 2005 però renovat fa dos anys amb totes les comoditats: 4 camarots dobles, dos lavabos, menjador, una còmoda taula exterior, plataforma de natació i una zona d'hamaques solàrium a proa des d'on es pot contemplar el mar durant les nombroses travesses que fa el veler pel Port de Barcelona, la Costa Brava o fins i tot fins a les illes Balears.

Durant la sortida ens ha acompanyat un dron, que dirigien des de coberta i que és capaç de captar fotografies i videos que d'altra manera serien impossibles.


La propera vegada que et vinguin ganes de navegar, doncs,.. com hi aniràs?



Per a saber-ne més:




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...