20 may 2013

APUNTS DE VIATGE: Com preparar un gran viatge

A l'APUNTS DE VIATGE de l'INCOOLTURA d'avui entrevistem els autors del llibre ara clàssic COM PREPARAR UN GRAN VIATGE: Pablo Strubell i Itziar MarcoteguiEns acompanyes?

Entrevista als autors del llibre COM PREPARAR UN GRAN VIATGE

Acaba de passar Sant Jordi i no ens podíem estar de recomanar un llibre per a viatjar. Es tracta de la Bíblia del Viatger, plena de consells i trucs per a aconseguir Preparar Un Gran Viatge, que acaba de sortir en la seva edició en català. 
Com preparar un gran viatge és un manual que, gràcies a les dotzenes de consells, trucs i idees pràctiques que conté, permetrà estalviar molt temps i preocupacions als qui s'estiguin plantejant iniciar un gran viatge. Serveix com a guia per planificar-lo i ajuda a resoldre inquietuds sobre salut, seguretat o l'equipatge ideal, entre d’altres. També dóna pistes sobre com és el dia a dia en ruta
(on dormir, com comunicar-se, quin transport usar…) i per afrontar el retorn. En suma, farà que el lector gaudeixi més abans, durant i després del viatge.
Distribuït en tres grans blocs (planificació, en ruta i retorn), el llibre té 18 capítols:

- Planificació: 

Planificació inicial; Quant pot costar?; Amb qui?; Com triar el mitjà de transport; L’equipatge; Documentació; L’assegurança de viatge; Salut: abans, durant i després; Gestió dels diners; Altres preparatius i compte enrere.

- En Ruta: 

En ruta; Seguretat; Com fer que els diners durin més; Viatjar de manera responsable; Mantenir-se en contacte; Documentar el viatge; Viatjar és per a tots.

- El retorn: 

El temut retorn.
Aquest és un llibre escrit amb un estil amè i desenfadat, basat en l'experiència dels autors i en les
opinions, idees i recomanacions d'altres grans aventurers. Conté aportacions de grans viatgers com Alicia Urrea i Álvaro Martín (www.rodadas.net), Pablo Rey i Anna Callau
(www.viajeros4x4x4.com), Pablo Villarino i Laura Lazzarino (www.acrobatadelcamino.com) o Enrique López-Tapia (www.enriquelopeztapia.com), entre d’altres.
En paral·lel a l'edició en paper es comercialitza la seva versió digital (formats Pdf, I-pub i Mobi).

Una completa web (www.ungranviaje.org) dóna suport a la promoció i venda del llibre, aspirant, a més, a convertir-se en el punt de trobada de tots aquells viatgers que hagin fet o desitgin fer un gran viatge.

Per a més informació: www.jordicanal.com 
Podeu escoltar el programa de ràdio a COOLTURAFM o prement sobre el link d'àudio: INCOOLTURA_PREPARARVIATGE_(ENTREVISTA).mp3 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...