2 dic 2012

Nous perfums de viatge

Ara que s'apropa Nadal i que sembla que és obligatori haver de comprar regals, en una visita a un dels centres comercials de Barcelona he vist que hi ha dues novetats en el món dels perfums de vessant viatgera. Ara fa uns quatre anys ja vaig escriure una entrada al blog fent referència a una eau de toilette per a homes d'ambientació viatger i aventurera de Davidoff Adventure, i sembla que el mercat per a aquest tipus de colònies deu ser força gran, perquè en poc temps n'han sortit dues més.
Per una banda el molt recent Viaje a Ceylan, d'Adolfo Domínguez, llençat al mercat amb un spot publicitari que sembla una pel·lícula de viatges entre Diarios de motocicleta i Memorias de África. El protagonitza Eduardo Noriega, seguint l'última tendència de promoure les marques de perfum a través de cares conegudes del cinema. L'eau de toilette té notes exòtiques de fulles de patxuli i molsa de cedre,  fusta, ambre i fava tonca a més d'espècies que ens transporten directament a l'illa de l'Índic i a altres terres mítiques.
El vídeo inclou fins i tot el "Making off". 


I el segon perfum d'ambient viatger és de Prada, la patrocinadora de la Luna Rossa Challenge, un catamarà de competició que dóna nom a la nova eau de toilette de la marca de moda i que vol participar a l'America's Cup entre d'altres. Com pertoca a una colònia d'ambient nàutic, les olors que la formen són fresques, amb un cor de lavanda. El protagonista de l'spot, en aquest cas és Nick Hutton, tripulant de l'embarcació, i no han hagut de recórrer a un actor de fora.
Per a l'spot publicitari també es van gastar una bona quantitat a jutjar per la complexitat de la filmació que es veu al "Making off".
Aquesta tendència dels fabricants de moda de fer les seves colònies i perfums, productes aparentment desconnectats del seu negoci de roba, ens aporta de tant en tant alguna sorpresa agradable com aquestes dues marques, amb dos perfums de tema aventurer que vénen a poder complementar la maleta dels viatgers.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...