28 jun 2018

ISRAEL al PREFERENCIES de RADIO 4

El passat dilluns dia 28 de juny vaig participar al programa PREFERÈNCIES de RNE on el periodista i director José Maria Carrasco em va entrevistar per a parlar de la inauguració de l'exposició ISRAEL: COLORES Y SABORES a B THE TRAVEL BRAND i de la qual jo sóc un dels fotògrafs que exposa. 
Jordi Canal-Soler i José Maria Carrasco al PREFERENCIES de RADIO 4

Parlem una mica de tot el que es pot trobar a ISRAEL, en especial del desert del Néguev i de Salim, el beduí que em va acollir a la seva haima i em va explicar la dura vida al sud del país, però també de totes les altres regions que vaig veure i que ja he descrit en posts anteriors:
Podeu escoltar l'àudio aquí: PREFERENCIES_ISRAELCOLORESYSABORES.mp3

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...