17 jun 2008

L'aventura d'una colònia: Davidoff Adventure

Últimament no paren d'aparèixer anuncis de perfum de gent famosa promocionant una determinada fragància. I el fet és que la majoria d'aquests famosos no tenen cap més relació amb la marca o la línia de producte que el simple fet de posar-hi la cara i parar-hi la mà. Hi ha una excepció a aquesta regla, i es diu Ewan McGregor. Ha sortit ja la nova fragància de Davidoff, Adventure, anunciada per l'actor escocès. Aparentment podria semblar que es tracta simplement d'una cara famosa anunciant una altra marca de colònia, però en realitat si algun dels actors actuals pot prendre el títol d'aventurer és sens dubte Ewan McGregor. I per això el fet de triar l'actor per a ser la cara visible de la nova fragància és un cop d'efecte genial per part de la gent de Davidoff.

El 2004 McGregor i el seu amic el també actor Charley Boorman (conegut per ser el fill del director John Boorman), van emprendre una volta al món en motocicleta. De l'experiència en va sortir una sèrie de televisió, Long Way Round. Seguiria després el 2007 un altre viatge i una altra sèrie: Long Way Down, des de John O'Groats fins a Ciutat del Cap. Amb tanta aventura a les espatlles, el cap de màrqueting de Davidoff va fer una bona elecció en contractar McGregor per a representar l'essència de la nova fragància.

A la presentació de la nova marca, McGregor va emfatitzar la seva visió de l'aventura: "Penso que és important sortir i descobrir quin món més extraordinari que tenim, i la gent que viu en ell, ampliar les nostres ments en comptes d'estrènyer-les... El que és realment important d'un viatge de debò és que s'ha de perdre el control sobre ell. No es pot controlar una aventura. T'has de volcar en acceptar qualsevol experiència que et pugui arribar. I no tens mai ni idea de què podrà ser".

L'anunci, filmat en un Brasil més que apte per a l'aventura, té de fons la magnífica música de Joshua Ralph "Run Along Uncharted Space". Després de veure'l et vénen ganes d'agafar una moto i anar-te-n'hi a rodar per les carreteres.

Possiblement la nova fragància sigui un èxit. Com a mínim la campanya de publicitat ja ho està sent.

I a més, han aconseguit que la colònia faci bona olor i tot.

2 comentarios:

  1. Ei Jordi!
    Tinc les dues series que comentes, Long Way Around i Long Way Down, però encara no he vist la segona.
    Recordo l'episodi a Long Way Around on a una aldea perduda li ensenyen a l'Ewan una pelicula que precisament ell considera la seva pitjor "Abajo el amor!". Boníssim!

    Marta

    ResponderEliminar
  2. Jo també he vist només la primera! I recordo l'escena que dius d'Abajo el Amor. En McGregor al·lucina amb les fans per portar-li la pitjor pel·lícula que mai ha protagonitzat. I és que és una pel·lícula realment dolenta que no salva ni la Zellweger. Però la sèrie sí que és bona, oi? Et vénen gans de pujar a una moto i marxar cap a l'Orient...

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...