5 abr 2016

NOU PORTAL DE KAYAK EN CATALÀ

Des que el 2004 es va crear la companyia KAYAK a Stamford, Connecticut, el cercador de viatges d’internet s’ha convertit en el líder al món i actualment està disponible a més de 30 països i en 20 idiomes.
I des del passat 30 de març l’últim idioma a incorporar-se a aquesta llista ha estat el català.
Amb vistes a poder facilitar les cerques al prop de deu milions de catalanoparlants del món, la companyia acaba de llençar la seva web en català, www.kayak.cat. A partir d’ara els habitants de Catalunya, la Franja, el País Valencià, Balears, Alguer i Catalunya Nord podran fer les seves cerques de vols i hotels al cercador més usat d’internet i en la seva llengua materna.

Estudi de mercat

La companyia KAYAK ha fet coincidir el llançament de la nova web amb la publicació d’un estudi amb les diferències del comportament de catalans i resta d’espanyols a l’hora de buscar vols i preparar les seves vacances.
Si bé per a tots dos grups els principals destins cercats per a vols llargs són Bangkok, Buenos Aires, Lima i Tòquio, l’ordre i prioritat d’aquests varia una mica, i hi ha coses curioses, com per exemple que els catalans prefereixen anar a Tànger i la resta d’espanyols a Marràqueix quan es tracta del Marroc.
Pel que fa a vols més propers, els catalans tenen tendència a visitar París i Londres i si es tracta de descansar en unes illes es conformen amb les Balears, mentre que per a la resta d’espanyols les Illes Canàries formen part dels 10 principals destins més a prop.
Als catalans els agrada gastar-se més diners en el vol, i hi ha una certa compra de Primera Classe i Business, mentre que la resta d’espanyols solen volar de forma més austera. Això sí, a l’hora de buscar hotels, els catalans solen fer-ho en establiments més econòmics.

Concurs #KAYAKlunya

Per a donar a conèixer la nova web en català, KAYAK.cat també realitza un concurs del 5 al 18 d’abril que tindrà com a premi un vol per a dues persones entre els participants.
Qualsevol espanyol pot participar-hi (no es restringeix únicament al territori català), i l’únic que cal fer és compartir una foto amb un toc català d’un viatge a Instagram amb el hashtag #KAYAKlunya
El guanyador es donarà a conèixer el dia 21 d’abril.

Bases del concurs:


Pots seguir el concurs a través de les xarxes socials:

Webs:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...