8 sept 2014

Califòrnia i Mèxic al Jardí Botànic de Barcelona

Aquest proper diumenge 14 de setembre a les 11h, fruit de la col·laboració entre l'associació MEXCAT i el Jardí Botànic de Barcelona, es realitzarà la ruta per a conèixer la flora de Mèxic i Sud de Califòrnia cultivades al Jardí Botànic: àloes, cactus, sisal, iuques, sequoies, pins,... Durant el recorregut aprendrem a diferenciar-los i en coneixerem la utilitat. Moltes d'aquestes plantes ja eren usades per a diferents aplicacions pels habitants locals abans que hi arribés Cristòfor Colom.

Fotografia realitzada per Jardí Botànic de Barcelona

El Jardí Botànic de la ciutat està enfocat a la preservació de plantes d'ambients mediterranis de tot el món: Xile, Austràlia, Sudàfrica, Mèxic i Conca Mediterrània.
La ruta guiada s'inscriu dins de les activitats per a la celebració de la festa BCN VIVE MÉXICO 2014, que celebra El Grito que commemora linici de la guerra d'independència de Mèxic. La resta de les activitats del cap de setmana de la fira BCN VIVE MÉXICO es realitzaran al Poble Espanyol. 
Durant la visita al Jardí Botànic, gent de MEXCAT repartirà entrades gratuïtes al Poble Espanyol per a poder assistir a la festa.

  • Activitat: Ruta per la Flora de Mèxic i Califòrnia al Jardí Botànic de Barcelona
  • Inici: 11h
  • Preu: gratuït



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...