30 sept 2012

Com fer una maleta segons Louis Vuitton

Possiblement el patró estampat de Louis Vuitton sigui dels més coneguts de les marques de luxe entre el públic. No necessàriament perquè disposin d’una de les caríssimes bosses d’aquesta empresa, sinó segurament perquè les hauran vist com a còpies barates en un dels topmanta de les principals ciutats del món.
Louis Vuitton va començar el 1854 com a fabricant maletes i des d'aleshores ha mantingut aquesta línea de productes com a prioritari. Recentment ha fet un salt i ha estrenat a la seva web un tutorial (TheArt of packing) destinat a facilitar als seus clients la organització d’ítems a l’interior de les seves maletes. Potser no hi posarem totes les corbates i vestits de festa que suggereix, però com a mínim ens donarà un parell d’idees per a les camises i sabates.
Amb aquesta aplicació, Louis Vuitton reforça la seva publicitat, que fins fa poc havia vingut de la mà d'anuncis protagonitzats per gent de l'espectacle, des de Sean Connery a Bono, passant per Madonna i Francis Ford Coppola.
Atenció! No cal que sigui una maleta Louis Vuitton! Els consells serveixen per a qualsevol marca. De fet, millor que sigui una altra marca. Al capdavall, sembla un contrasentit anar de viatge amb una maleta que val més de 5.000 euros i que tot el contingut en valgui menys! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...