27 sept 2012

Com preparar un gran viatge?


La improvisació només és bona per al teatre. I fins i tot en aquest cas només és bona quan els actors són professionals i han practicat molt.
Per a preparar un viatge tampoc no es pot deixar res a la improvisació si el que volem és gaudir-lo, i això és encara més cert quan es tracta d’un gran viatge. I justament acaba de sortir un llibre al mercat que el que fa és dir-nos, exactament, què és el que hem de tenir en compte quan hem de preparar un gran viatge.
¿Cómo preparar un gran viaje?, de Pablo Strubell i Itziar Marcotegui combina consells i anècdotes per a que tant els viatgers principiants com els experts puguin aprendre alguna cosa que faci dels seus viatges una experiència més plena i sense tants imprevistos.
Escollir la ruta, les maletes, el sistema de transport... què fer en cas de malaltia, robatori, suborn,... Totes aquestes i altres qüestions són abordades en un llibre de 270 pàgines i un mòdic preu de 15 euros.
Els autors tenen l’experiència per a poder-la compartir. En Pablo Strubell va viatjar el 2005 durant 8 mesos per la Ruta de la Seda, publicant-ne després un llibre: ¡Te odio, Marco Polo!. Amb la Itziar van recórrer Àfrica de Sud a Nord per la costa occidental durant dotze mesos en transport públic, viatge que relaten al blog www.africadecaboarabo.es

El llibre ¿Cómo preparar un gran viaje? té el seu complement digital a la pàgina web www.ungranviaje.org, que recull els enllaços a les pàgines suggerides al llibre i vincles a altres viatgers per a facilitar el compartir les experiències.

¿Cómo preparar un gran viaje? resulta així el millor manual de referència per als trotamons, grans o petits.
Te la perdràs?

2 comentarios:

  1. Realment és un llibre de referència pels viatges.
    Bona crònica i encantats de coneixe't en persona a la presentació!

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies, Enric i Celia!
    Igualment encantat i seguim en contacte...

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...