24 sept 2012

Travel Cards

De viatge, de vegades ens toca comunicar-nos amb algú que no parla el nostre idioma ni cap dels que coneixem. La incomunicació pot arribar a ser molt frustrant, i jugar al Pictionary o a fer signes a les mans demana una capacitat artística que no tothom té. 
I molt sovint en les estacions de transport públic o en algunes vetllades d'insomni els viatgers solen trobar-se amb temps morts que necessiten omplir amb llibres, música o jocs de cartes.
En Jordi Llonch ha reunit les dues necessitats viatgeres i les ha fusionat en les Travel Cards, unes cartes de pòquer normals i corrents si no fos que al centre de la carta en comptes dels trèvols, cors, piques i diamants hi tenen una icona que representa alguna de les necessitats bàsiques d'un viatger. Estan agrupades en quatre grans grups: alimentació, activitats, transport i ajuda, un per a cada pal. 
Així, el viatger pot comptar amb un joc de cartes per a passar l'estona i una espècie de diccionari visual que li permet sortir del pas en les comunicacions més difícils.
Les Travel Cards estan en un procés de disseny i elaboració que necessita fons per a poder acabar-se. Hi ha una pàgina de crowdfunding amb ofertes molt especials per a aquells que vulgueu ajudar al projecte: goteo.org/project/travel-cards
Ara teniu l'excusa perfecte per a parlar amb qui sigui. 
I si no us entenen, jugueu a cartes!


1 comentario:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...