10 jul 2015

SUDAFRICA a la MOSTRA DE TURISME JUVENIL



Dins la Mostra de Turisme Juvenil de Barcelona, el proper dimarts 14 de juliol presentaré la xerrada amb fotos SUDÀFRICA, LA NACIÓ ARC IRIS, a la Biblioteca Vila de Gràcia.

Sudàfrica és coneguda com la Nació Arc Iris, amb onze llengües oficials i una gran diversitat ètnica. Al llarg d’un recorregut per les seves principals regions en coneixerem la història antiga i recent, descobrirem la riquesa de les seves tradicions i explorarem una de les zones d’Àfrica amb més diversitat de paisatges i d’animals, podent observar des de lleons i hipopòtams a foques i pingüins.


Durant el recorregut visitarem Soweto a Johannesburg, el Parc Nacional Kruger (un dels més grans del món), els Camps de batalla de Zululàndia, les escarpades muntanyes Drakensberg, els parcs nacionals d’Addo, Mountain Zebra i Hluhluwe-Imfolozi, les mines de diamants de Kimberley, els paisatges verds de la Garden Route i acabarem el viatge a Ciutat del Cap, on pujarem a la Table Mountain per a admirar les vistes i visitarem l’illa de Robben Island per a veure la cel•la on va estar empresonat Nelson Mandela. 

Cal inscripció prèvia al mail info@elpuntdegracia.org o al telèfon 93 368 10 05



  • Activitat gratuïta
  • On: Biblioteca Vila de Gràcia
    Dates: 14/jul
    Hores: 19:00 - 20:30 
  • Adreça: Torrent de l'Olla 104
    Localitat: Barcelona

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...