4 jul 2015

ADITUM Concurs fotogràfic


De vegades hi ha projectes que entusiasmen especialment. I aquest n'és un.
He estat convidat a fer de jurat per a un concurs fotogràfic de recent creació. L'entitat que l'ha creat ja és referent no només comarcal sinó també nacional. El Grup Fotogràfic Manlleu acaba de presentar les bases del seu nou concurs fotogràfic ADITUM, amb quatre premis diferents:

1r Premi Homenatge a Hannu Hautala: 500 Euros.
1r Premi categoria de Natura: 500 Euros.
1r Premi categoria Ciutat de Manlleu: 250 Euros.
1r Premi categoria Tema Lliure: 500 Euros.

Com a homenatge especial d'aquest any es rendeix tribut al fotògraf de natura finlandès Hannu Hautala, referent europeu de la fotografia de natura i de l'obra del qual s'inaugurarà una exposició al Museu del Ter el dia de l'entrega de premis.
Us passo aquí la resta de la informació de les bases del concurs. Espero que hi participeu!

1. Tramesa Les obres s’hauran de presentar en format digital enviant‐les a l’adreça de correu electrònic aditum@aditum.cat juntament amb les dades de la fotografia i de l’autor (títol, nom de l’autor, telèfon i categoria a la qual opten). Cadascuna de les imatges presentades ha de tenir com a màxim 2000 píxels del costat més llarg i pesar menys de 2MB. Cada participant pot presentar un màxim de 3 fotografies per categoria.

2. Termini Els participants podran presentar les fotografies fins el dia 27 de setembre de 2015 a les 23:59 hores (CET).

3. Jurat El jurat estarà format pels fotògrafs de reconeguda trajectòria Jep Flaqué, Joan Vendrell i Jordi Canal-Soler que aportaràn un criteri professional i independent. La categoria Homenatge a Hannu Hautala estarà jutjada pel mateix autor homenatjat o per una persona del seu entorn.

4. Guanyadors Els guanyadors seran avisats oportunament abans del lliurament dels premis mitjançant una trucada telefònica i/o un correu electrònic.

5. Responsabilitat Aditum no farà ús de les fotografies presentades sota cap circumstància a excepció de l’exhibició de les imatges presentades sota l’estricta finalitat d’il·lustrar la notícia de la present o futures edicions del concurs així com de la publicació d’un catàleg amb les fotografies finalistes. Cap dret de reproducció de les imatges serà transferit a Aditum ni al Grup Fotogràfic Manlleu. Els autors assumeixen la responsabilitat de l’autoria i l’originalitat de les imatges enviades. Els autors es fan també responsables del contingut de les imatges enviades.

6. Lliurament L’entrega de premis se celebrarà el dia 7 de novembre de 2015 a la Sala d’Exposicions del Museu del Ter (Passeig del Ter número 2, 08560 Manlleu, Barcelona).

7. Altres L’organització es reserva el dret de resoldre els casos no previstos en aquestes bases. La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases i de la resolució inapel·lable del jurat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...