17 may 2014

El Terramar de Sitges

Dins l'oferta hotelera de Sitges hi ha un local que en destaca. A l'extrem del llarg passeig marítim que voreja les platges, compta amb unes vistes privilegiades sobre el mar i la platja quasi privada on els banyistes poden descansar i prendre els famosos banys de mar que van iniciar el turisme de la població.
Hotel Terramar de Sitges
Amb més de dues centes habitacions totalment renovades, l'Hotel Terramar de Sitges és des dels anys 1960s una entitat de la vila molt vinculada a la seva oferta cultural. Ideal per a passar-hi uns dies de vacances o per a fer-hi unes jornades de negoci, per a viatjar-hi en parella o en família, tothom pot trobar el seu racó de l'hotel adaptat als seus gustos i necessitats.

Situat en una zona molt tranquil·la i propera al centre, a un passeig de deu minuts caminant, l'hotel té la virtut de l'equilibri entre un suficient retir i una certa proximitat al centre del poble.
La sortida del sol des del balcó d'una habitació que doni a mar és un dels majors atractius de l'hotel que ens farà llevar més d'hora de l'habitual però que compensarà amb escreix la matinada.



L'hotel es troba davant del Club de Golf Terramar, compta amb uns jardins de 16.000 metres quadrats, una gran piscina, dues pistes de tennis, tres restaurants (arrosseria, marisqueria i barbacoa)  i un bar a la platja, el Beach Club, ideal per a refrescar-se la gola durant les hores de més calor. 



Per a més informació: www.hotelterramar.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...