5 nov 2018

GRINGO TRAILS A CINELAB TURISME

Aquest proper dimecres 7 a partir de les 18:30h presentaré el documental GRINGO TRAILS al Museu Etnològic i de Cultures del Món de Barcelona, juntament amb Fabiola Mancinelli, professora d'Antropologia a la Universitat de Barcelona
Al llarg de dues hores podrem veure el documental i obrir un debat amb el públic per a discutir sobre el paper del turisme en la transformació del món.

Títol: GRINGO TRAILS. CINELAB TURISME: Mirades des de l'Antropologia
Lloc: Museu Etnològic i de Cultures del Món, c/Montcada 12, Barcelona

Data: 7 de novembre de 2018
Hora: de 18:30 a 20:30h
Activitat gratuïta.


07/11 - L’efecte Lonely Planet 
GRINGO TRAILS Pegi Vails | 80 min. | 2013 | VOSE 
Presenta: Jordi Canal-Soler, escriptor i fotògraf de viatges
Estan els turistes destruint el món o l’estan salvant? Quin és exactament l’impacte que tenen viatges a punts remots del planeta? Aquest documental intenta contestar aquestes preguntes urgents sobre una de les indústries més poderoses del planeta: el turisme. Amb imatges espectaculars de Bolívia, Tailàndia, Mali i Bhutan, la pel·lícula ens mostra els molt “caminos gringos”, rutes de viatgers per Amèrica Llatina, Àfrica i Àsia. La pel·lícula explora la complexa relació que existeix entre cultures que es troben les unes amb les altres, però que són interdependents. La pel·lícula Gringo Trails mostra els impactes no intencionats del turisme sobre l’economia i el medi ambient, utilitzant contes de viatgers i d’habitants locals sobre un període de 30 anys.

Organitzen l'Institut Català d'Antropologia i VilaMon.

Aquí en pots veure el trailer:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...