6 jun 2016

TERRES DEL NORD a BIBLIOTEQUES DE GIRONA

El proper dia 9 de juny a les 20:15h presentaré a la Biblioteca Antònia Adroher el viatge per Alaska i el Yukon que relato al llibre TERRES DEL NORD, dins de les activitats del cicle A LA CARRETERA que cada any organitzen les Biblioteques de Girona en col·laboració amb la Llibreria Ulyssus.  
Com cada mes de maig en els darrers quatre anys, Biblioteques de Girona, juntament amb la llibreria Ulyssus, conviden a la descoberta de diversos indrets del món de la mà de viatgers escriptors disposats a compartir les seves experiències de viatge a l’entorn d’una afició, d’una inquietud personal o d’una opció professional, i a conèixer els llibres en què han traslladat aquestes vivències.
L’eix central del cicle, que tindrà lloc durant cinc dijous consecutius a partir del 12 de maig, són les xerrades de viatgers i exploradors a qui el fet de viatjar ha influït de forma important en el seu trajecte vital i ha suposat una important font d’experiència, de coneixement i de sensacions.
Les xerrades d’aquesta quarta edició comencen amb el nedador Miquel Sunyer, segueixen amb els escriptors Núria Garcia Quera, Jaume Sanllorente, Marc Serena i es clourà el cicle a la Biblioteca Antònia Adroher el 9 de juny, on Jordi Canal-Soler, relatarà el seu viatge a Alaska i Yukon. Un recorregut per aquests paratge amb la història, la natura i la descoberta personal com a fil conductor
.

Activitat: Presentació TERRES DEL NORD, viatge per Alaska i el Yukon
Lloc: Biblioteca Antònia Adroher, carrer Can Sunyer 46, Girona
Hora: 20:15h
Activitat Gratuïta

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...